Over Lion Watches

Welkom bij Lion Watches, wat leuk dat je onze website bezoekt!

Dat wij gefascineerd zijn door horloges was al op jonge leeftijd duidelijk. De complexe werking van een mechanisch uurwerk, de fijne nauwkeurigheid van Quartz en de meest prachtige en uiteenlopende designs (en oké, een extra interesse in piloten- en duikhorloges 😉). Het had toen al een grote aantrekkingskracht op ons en dat heeft het nu nog steeds!

Het was voor ons dan ook een logische stap om vanuit deze passie Lion Watches op te richten. Een online winkel met een breed assortiment aan fraaie heren– en dameshorloges en een plek waar je alle informatie kunt vinden over de merken en hun verhaal, de modellen, de functies en de materialen. Of je op zoek bent naar een sportief of elegant model, of een horloge dat past bij je zakelijke of casual outfit, wij hebben voor elke gelegenheid een passende oplossing. En vind je het fijn een horloge vooraf te bekijken of om je bestelling af te halen? Dat kan! Je bent op afspraak van harte welkom in onze Lion Watch Lounge in Berkel en Rodenrijs. 

Een horloge is een beloning voor jezelf; Het moet je raken, bij de eerste aanblik een gevoel van geluk geven en je trots maken het te dragen. En hoe mooi is het om een horloge cadeau te geven aan iemand die je lief hebt?
Bij Lion Watches zijn we ervan overtuigd dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn. Heel veel merken bieden geweldige horloges van uitstekende kwaliteit aan voor een verrassend scherpe prijs. Wij hebben er onze missie van gemaakt om jou van deze merken het allerbeste te presenteren.

Met een sterk wisselend assortiment bieden wij via onze webshop steeds weer nieuwe, originele en gave modellen aan. Merken met een missie en horloges met een verhaal. 
En via onze BLOGS houden we je graag op de hoogte van leuke feiten en interessant nieuws. Wij hopen onze passie met jou te mogen delen!

Service, kwaliteit en tevredenheid van onze klanten staan bij Lion Watches centraal. Zo wordt ieder horloge voor verzending uitvoerig gecontroleerd en, indien gewenst, gratis op maat gemaakt en feestelijk ingepakt. En wil je er graag een kaartje met een persoonlijke tekst bij? Ook dat regelen wij graag & gratis voor je.
Ook voor garantie en reparaties ben je bij Lion Watches aan het juiste adres. Wij verkopen uitsluitend originele horloges met minimaal 2 jaar garantie.
Daarnaast is Lion Watches aangesloten bij Webwinkelkeur, zodat jouw rechten als koper zijn beschermd. Wel zo’n fijne en veilige gedachte. Klanten beoordelen ons met een 9.9 gemiddeld bij Webwinkelkeur en daar zijn wij natuurlijk heel trots op!

Mocht je vragen hebben, ons advies kunnen gebruiken of op zoek zijn naar dat ene bijzondere horloge, neem dan gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en onze acties? Dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor onze nieuwsbrief of ons te volgen op social media.

Heel veel plezier op onze website!

Hartelijke groet, 
Team Lion Watches