Lion Watch Lounge

Wil je graag een horloge bezichtigen of twijfel je nog tussen meerdere modellen? Heeft jouw bestelling haast en wil je deze graag afhalen?
Dat kan!

Je bent op afspraak van harte welkom in onze Watch Lounge in Berkel en Rodenrijs!

Hoe werkt het?

Om ervoor te zorgen dat het gewenste horloge voor je klaarligt en er zeker van te zijn dat wij alle tijd hebben om jou te helpen & te adviseren, zijn wij uitsluitend op afspraak geopend.

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaand formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op om de afspraak te bevestigen. Je kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via +31 10 322 06 23

Afhalen

Het is bij Lion Watches ook mogelijk om je bestelling af te halen. Handig als je order haast heeft of wanneer je toevallig in de buurt bent.  
Wil je een bestelling afhalen? Vermeld dit dan bij je order of neem vooraf even telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afhalen kan, afhankelijk van de drukte, doorgaans al vanaf 2 uur na je bestelling en uitsluitend op afspraak.

Jazeker! We kunnen het horloge tevens direct voor je op maat maken en, indien gewenst, feestelijk inpakken zodat je het direct cadeau kunt doen, wel zo makkelijk!

Dan kan via het onderstaand contactformulier of via het contactformulier op de productpagina’s.
Natuurlijk kun je ons ook bereiken via info@lion-watches.com of op +31 103220623.

Nee dit is niet mogelijk. Wij houden op onze locatie namelijk geen voorraden en wij kunnen je dus alleen van dienst zijn op afspraak, zodat wij het gewenste horloge voor je klaar kunnen leggen.

Afspraak inplannen

Onze nieuwste modellen.