De Sebastiaan Horn Foundation

LET'S TALK WATCHES.

Posted in

Per 1 april 2024 zijn Lion Watches & de Sebastiaan Horn Foundation een bijzondere samenwerking aangegaan. In dit BLOG kom je alles te weten over deze geweldige stichting, de goede doelen die worden gesteund en natuurlijk over de oprichter en het gezicht achter de stichting,  Sebastiaan Horn.

Sebastiaan Horn


Wie is Sebastiaan? Hij stelt zich graag aan je voor!

“Ik ben Sebastiaan, 41 jaar en woonachtig in Den Helder. Naast avonturier ben ik durfsporter, marathonloper, triatleet, open water-zwemmer, ultraloper & Tactical athlete.  
Ik ga door waar anderen stoppen! Zo heb ik als doel om altijd weer verder, langer, hoger en extremer te gaan. Hierbij push ik mijzelf tot uitzonderlijke prestaties op het gebied van uithoudingsvermogen, vastberadenheid en moed en probeer ik de grenzen van menselijke prestaties constant te verleggen. Dit heeft mij o.a. het lidmaatschap tot de befaamde “
Explorers Club” opgeleverd!  
Mijn doel is om zoveel geld op te halen voor mijn stichting; de Sebastiaan Horn Foundation. Tevens wil ik andere mensen laten zien dat ze zelf ook in staat zijn tot het neerzetten van prachtige prestaties en hiermee dus anderen motiveren en inspireren.

In 2023 ben ik gediagnostiseerd met bijnierschorskanker. Toch weerhoudt dit mij er niet van om sportieve avonturen te beleven, doelen te stellen en anderen te motiveren! 

Ik ben trots op de samenwerking die Lion Watches en de Sebastiaan Horn Foundation zijn aangegaan!”

De Sebastiaan Horn Foundation

Door middel van zijn extreme sportieve prestaties haalt Sebastiaan al een aantal jaar geld op voor zijn eigen foundation. Hij steunt hiermee diverse goede doelen en draagt hij, zoals hij dat zelf omschrijft, zijn steentje bij om de wereld een mooier plekje te maken. Zo heeft hij fantastische donaties kunnen doen aan o.a. Spieren voor Spieren, het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Stichting Ambulancewens, KWF, Prinses Beatrix Spierfonds, Damian Heijn & Stichting Tegenkracht. Daarnaast is Sebastiaan coach en tevens spreker op scholen, bij bedrijven, op sportevenementen en festivals. Dit alles met het doel om mensen te motiveren het uiterste uit zichzelf te halen, ongeacht de situatie. 

Lion Watches & de Sebastiaan Horn Foundation

Lion Watches is met ingang van 1 april 2024 vriend van de Sebastiaan Horn Foundation en daar zijn wij enorm trots op!
Wij sponsoren Sebastiaan met een horloge dat natuurlijk helemaal past bij zijn bijzondere en extreme prestaties: de Luminox MIL-SPEC.
Daarnaast steunen wij zijn prachtige Foundation met een donatie van €5,- per verkocht Luminox horloge! 

Wij maken dit bedrag jaarlijks op 1 april over (de eerste keer op 1 april 2025). Uiteraard zullen wij het gedoneerde bedrag communiceren op onze website! 

Wil je meer lezen over de Sebastiaan Horn Foundation of misschien wel een donatie doen? Klik dan snel hier!

Sebastiaan met zijn Luminox MIL-SPEC XL.3351.SET

Ontdek de stoere Luminox collectie bij Lion Watches